Måndag

Publicerat: maj 15, 2018 i Okategoriserade

Gårdagen var en sådan där härlig och fin dag, en dag som jag vill ta med mig och minnas när livet är som mest grått, tungt, stressigt och jobbigt. En dag att plocka fram ur minnet och känna känslan av det lugn och den glädje som faktiskt finns i mitt liv.

Jag började dagen med sovmorgon, åkte sedan upp till min bror för att vara lite hundvakt, och hon och jag åkte direkt och hämtade brorsonen.

Vi tyckte vi hade tid för ett brädspel, och plockade fram det, ut i trädgården. Härligt att kunna sitta ute och spela!

Gina tyckte till slut att vi var supertråkiga och somnade gott en stund i skuggan.

När brorsdottern kom hem från skolan (ja så stor är hon nu, hon har körkort och bil, typ) lagade jag mat till oss och vi bjöd in farmor/mamma, sen åkte vi alla fyra ut till Lillesjön och klubben för att brorsonen skulle träna vattenskidor. Det som var mitt andra hem i så många år❤ Jag åkte med i båten en del och satt sedan på land i det fantastiska vädret, tittade på de som åkte och småpratade med brorsdottern. Jag ångrar så att jag inte tog med mig baddräkten, det är 20 grader varmt i vattnet! Doppade fötterna och det var riktigt skönt!

Jag förträngde allt annat som ska göras henne, det ser för jäkligt ut här och massa tvätt väntar på att tvättas. En barndomskompis till mig sa en gång, vi har så korta somrar här i Sverige så jag städar aldrig på dagar med fint väder, och det har jag tagit fasta på. (Vi städar tydligen inte på dagar med dåligt väder heller med tanke på hur det ser ut här…) Igår handlade det verkligen om Carpe Diem, det som jag skulle träna på. Det gjorde jag ganska bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s