Helgledig!

Publicerat: mars 8, 2015 i Craft, Family, Okategoriserade

Herregud, vad skönt det är att ha ledig helg! Hyfsat fyllt upp men en härlig helg! Fredagkväll tillbringades med makens arbetskompisar, först några timmar här hemma sedan några timmar på bowlingen. De flesta bowlade, dock inte jag, och sedan åt vi mat. Det var riktigt trevligt att träffa de där människorna han pratar om. Någon har jag träffat förut eftersom min minsta bror jobbat där också och haft dem hemma hos sig när jag varit där. Tydligen stannar man länge på detta jobb. Alla verkade nöjda och glada iaf och det var glatt och lättsamt!

Igår var det dags för årsmöte och vårkonferens för Vattenskidklubben, med efterföljande middag på restaurang. Så där gick lördagen.
wpid-img_20150308_215255.jpg
Vi åkte hem ganska tidigt, fick med oss brorsdotter och brorson och tittade på mellon och fy fan vilken skit. Jag håller mina tummar för Måns, hans låt är bäst. Fast, Eric Saade är ju så söt så jag kanske ska rösta på honom… 😉 Brorsonen sov över sen också, till hans stora glädje. Fast idag verkade han sjuk, förkyld, hoppas det inte blir något värre med det…

Idag har vi softat fast helt plötsligt blev det en pysseldag, mamma och brorsdottern kom ner på eftermiddagen och vi boade in oss i pysselrummet och njöt av en go eftermiddag tillsammans.
Jag hann dessutom baka bröd innan
wpid-img_20150308_221518.jpg
och maken hade match i bowlingen.
Det blev väl inte mycket färdiga skapelser men lite början av mycket! 🙂

wpid-img_20150308_221628.jpg

 

wpid-img_20150308_221706.jpgEn dag ledigt till denna helg, lyx!! Imorgon är det lite röjande på agendan… Återvinning, slänga grejer jag inte använder…sånt där boring… Och lååååång sovmorgon!

Annonser
kommentarer
  1. Sandra skriver:

    Det är ju ett väldigt gott tecken att personal stannar så länge!!

    Ja, den där melodifestivalen har börjat att göra sitt tror jag… Sträcker mig numera till att se finalen, då har det ju gått några urval och då kan man ju alltid hoppas på lite bättre bidrag på något sätt.
    Såg ändå ut (Mellon till trots) som en väldigt fin och trevlig helg!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s