Trött

Publicerat: februari 26, 2015 i Okategoriserade

Usch, jag är så trött hela tiden, den där jävla förkylningen hänger fast med olika mycket tyngd varje dag. Jag ska till min sköterska nästa vecka och tänkte ta upp det här med henne då, och se vad hon rekommenderar mig att göra. När jag är hemma sitter jag bara i soffa och häckar och orkar inte ta mig för någonting.
Men, jag ska inte klaga så mycket, jag vet att det finns många människor som har det mycket jobbigare av olika anledningar. Jag är mest ledsen över att jag är så trött hela tiden, överleva lär jag göra!

Jag måste förstås göra vissa saker ändå, fast jag känner mig som ett ”ursketet päron”. Idag träffade jag killen jag är kontaktperson för och vi var och spelade bangolf på vår inomhusbana här som bangolfklubben håller i. Det var riktigt roligt, vi fick nämligen med oss en man som tävlar och håller på och han gick med och spelade med oss. Vilket resultat jag fick jämfört med vad jag brukar få. Han pekade och talade om var vi skulle sikta, hur vi skulle tänka och hur hårt vi skulle slå. Dessutom använde vi olika bollar på olika banor beroende på hur de såg ut. Ja, det var kul, riktigt roligt, lite annorlunda än de där turerna man tar på nedgrusade, slitna utomhusbanor på sommarhalvåret.
Det var också ganska skönt att komma ut och göra något annat än sitt här och tycka synd om mig.

Nu är det dags för jobbhelg, jag jobbar fem dagar på raken sen är jag ledig en dag, och jag längtar redan dit! Så…. det lutar väl och tidig läggdags idag och det ska bli skönt, det har inte blivit så mycket läst det senaste och det har jag saknat!

Annonser
kommentarer
  1. Anna-Malin skriver:

    Tråkigt! Så vill man ju inte ha det. Hoppas det ordnar sig för dig, så du blir pigg. Vill du umgås med en gammal vän vet du vem du kan höra av dig till…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s