Bokuppdatering

Publicerat: februari 16, 2015 i Böcker/Books, Family, Mat

Passar väl på att göra en liten uppdatering i min bokvärld.

Två böcker har jag plöjt, den ena av en favoritförfattare; Mons Kallentoft, och boken bra som vanigt, den andra är sista boken i en trilogi som egentligen var ganska usel, men eftersom ”alla” andra läst den fick jag väl också göra det. Filmen tänker jag nog inte öda någon tid på att gå och se faktiskt, det finns andra jag hellre lägger tiden på!vattenanglar

femtio-nyanser-av-frihet

 

Så har jag börjat på en ny bok, en ny bekantskap:

det-hanger-en-angel-ensam-i-skogenDet är mycket deckare just nu, känner att jag inte orkar ta mig in i någon annan slags bok, deckare vet jag hur jag ska läsa och hur jag ska ta mig an på något sätt…. Inga större problem….

På tal om orka, så tog jag mig iväg till badhuset med min mor, bror och hans barn idag. Det gick ju bra men jag är supertrött nu, blir nog bingen efter Ullared på tv:n. Vi passade på att äta ute också, det är ju sportlov och allt här nu! Asiatisk buffé, jag inriktade mig på sushi, det var ett tag sedan. Helt ok, inte godast sushin jag ätit men det funkade!

wpid-img_20150216_202005.jpg

Jag är lite orolig, min bror ska iväg till veterinären imorgon med sin hund, Raisa. Hon har ett juver som är svullet och hårt, hon verkar inte ha ont alls, men det är klart att vi befarar det värsta. Jag har bett brorsdottern sms:a så fort de varit där…. Lilla gumman. Tio år i år, men iaf… Snyft, hoppas det är något ofarligt och lättbehandlat!!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s