Nej

Publicerat: december 12, 2013 i Okategoriserade

Jag har inte slutat blogga, men tiden och orken har inte riktigt räckt till.

Idag är jag irriterad och arg! Jag blir så trött på själviska människor, speciellt de sin framställer sig själva som de mest hjälpsamma och omtänksamma i världen. Men, jag ska inte bli långrandig om det, bara ta några djupa andetag och varva ner…. Det går inte att göra något åt sådana människor när de själva inte inser hur de är.

Istället tänkte jag berätta om min fina helg i Stockholm!
Mamma och jag var ju uppe och hälsade på bror med sambo.
För första gången åkte vi tåg upp och det var ju skönt med tanke på att vädret var lite sisådär. Kan säga att vi blev hyfsat blöta på torsdagen då det kom en hel del blöt snö när vi var ute på shopping.
image

Vi hade redan hemma beställt biljetter till Hallwylska palatset och ABBA-museet till på fredagen och det var nog tur för i det trista vädret hade vi nog valt att stanna hemma annars. Det blir nog på samma sätt nästa gång så vi verkligen kommer iväg på något, vi tenderar att vara lite bekväma.
Men vi kom iväg och det var en dramatiserad julvisning på Hallwylska och det var jättekul, men nästa gång ska jag ta med mig mamma på en vanlig visning så hon får höras lite om själva palatset.
image

ABBA-museet var också kul, mest fascinerande var ju deras hemska scenkläder:-)
image

På lördagen var vi ute och handlade lite igen och på kvällen var vi på musikal på Göta Lejon Priscilla-öknens drottning. Den var kanon, härlig musik, bra skådespelare och fantastiska kostymer på scen!
image

På söndag var det roliga slut och det var dags att åka hem:-( 
Men nu är de snart här igen!
Till nyår, och då blir det stor baluns! 🙂

I helgen är det dags för julgodisbak och pepparkakshus! Tur att brorsbarnen kommer och hjälper till nu när jag är mindre rörlig.
Det är alldeles för nära jul! Jag hinner inte det jag vill… Men det blir väl jul ändå och troligen nästa år också.
Fast julgranen är inne och klädd:-)

Annonser
kommentarer
  1. Ms. T skriver:

    Jo, nog blir det jul allt. Mamma har ju önskat lite, annars tänker vi ge varandra tio trisslotter var. Vi blir troligen ensamma i år men det kan säkert bli en del kul på teve./ Mamma är/har varit allergisk så någon riktig gran har vi inte haft på många år och en av plast gick sönder. I förrgår eftermiddag hjälptes mamma och jag åt att sätta upp julgardiner i köket hos henne./ Du skriver att Du är mindre rörlig. Vad har hänt?/ Trist med de människor Du råkat ut för också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s