September

Publicerat: september 13, 2013 i Okategoriserade

image

 

Vilken underbar, varm och härlig sensommar vi har! Jag badade till och med 1/9 utan att ens tveka!
Mycket har handlat om vattenskidor och Lillesjön det senaste, förra helgen var det KM och vi var med som supporters den här gången, och efteråt var det sedvanliga festligheter. Denna gång med grillning, bad, bastubad och annat trevligt.

Annars…. tja just nu är det inte något roligt att vara verksamhetsledare, eller att jobba överhuvudtaget. Det är inte speciellt som hänt eller så, bara känslan av att behöva vara ledig ett tag igen. Åka bort, koppla av… Jag fattar inte att jag kan känna mig sliten när jag så nyligen haft semester….
Det sliter en del, att jobba som vi gör också jag och maken. Oregelbundet, tvärtemot varandra, helger, kvällar, nätter…. Ibland känns det som om vi inte ses på flera veckor.
Jaja, jag ser hur jag gnäller, men idag är en sådan där dag bara, en sådan där dag som allt känns lite trist, tråkigt, ledsamt, ensamt.

Men jag har varit duktig, idag började vattengympan och där var jag! 🙂 Kändes väl sisådär att gå ner i 27 gradigt vatten när det är 20 grader varmt och sol ute. Det känns bättre fram i höst, när det är kallt, mörkt och ruskigt.

Nu har vi bokat tågresa till Stockholm mamma och jag. Något att se fram mot! Förhoppningsvis ska vi kunna boka biljetter till Priscilla-ökens drottning också!  I december ska vi åka dit, men jag ska dit två gånger innan dess. En gång på Scrap-kurser och en gång på föreläsning…. Tillsammans med min chef och ett par till. Det blir… skumt….
Men den gången hinner jag nog inte hälsa på lillebror utan det får bli ordentligt i december. Har inte varit där och hälsat på honom sen i juli, och då umgicks vi nästan inte alls för vi hade så mycket annat på agendan.

Jag har försökt att planera in och fixa lite att se fram mot under hösten, för att jag ska orka med den. Kanske slutar det med att jag blir helt utpumpad av att vara på massa grejer istället! Maken och jag åker på konsert, Nickelback, i Göteborg i november och vi ska faktiskt bo på hotell hela helgen, bara han och jag. Det är ovanligt, vi brukar ha ett helt knippe folk med oss när vi gör något
Vi åker till Fredrikshamn och The Reef i november, med bror, mor och brorsbarn över en helg, det ska bli härligt!
Nästa helg ska jag ut på kusten på en heldag med scrapping! Det ska bli himla spännande, måste bara se till att packa smart och inte så otroligt många saker som jag inte använder…
I oktober ska vi till Arenan här i stan och se Magnus Carlsson – Welcome to the 60’s.
Och så har jag och mamma planer på att åka till Scandinavium i Göteborg och se Jesus Christ Superstar med Ola Salo i huvudrollen. Mycket musik, och det är bra för själen! 🙂

Nu har maken åkt till jobbet, och lämnat mig helt själv här med RaffePaffe. Tur jag har honom, nu ligger han och värmer mina fötter…. Jag tror jag ska ta mig en liten whisky av den jag köpte när vi var på Dalwhinnie destilleri i Skottand, och titta på Big Bang Theory, ett av mina absoluta favoritserier!
Igår visade det sig också att torsdagar seglar upp som etta över alla tvkvällar; Kockarnas kamp och Hela Sverige bakar, bättre kan det nästan inte bli för mig. Och 30 september, en måndag, börjar Mästerkocken -desserter, UNDERBART KUL!

Men nu, mys med finaste vovven, redigering av bilder, dona lite med julklappar och skriva något mail. Och äta choklad 🙂

raffe

 

kommentarer
  1. Ms. T skriver:

    Jättefina och stämningsfulla bilder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s