Julgransbelysning

Publicerat: oktober 4, 2011 i Jul/Christmas, Okategoriserade

Min julgransbelysning härstammar från 1800 kallt och jag känner att jag skulle vilja ha en ny! Vad skulle passa bättre till mig än en trådlös belysning som jag kan sköta med fjärrkontroll? Jag såg den i ett reklamblad vi fick häromdagen. Den vanliga julgransbelysningen med diverse sladdar är min största julfiende innan den är uppe, sen älskar jag den. Till att börja med tar det en halv evighet att trassla isär det innan den ska upp… ärligt talat, hur mycket kan en julgransbelysning trassla sig själv i sin låda under 11 månader? Min är helt hopplös när jag plockar fram den, trots att jag satte ljusen fint på sin kartongplatta och lade kablarna fint intill när jag plockade ner den…. i december ser den ut som ett fågelbo igen. Sen ska sladdarna räcka till för att sätta ljusen snyggt, med lagom och lika avstånd runt hela granen, och efter det ska sladdjävlen räcka till uttaget också, alternativt leta upp en förlängningssladd som alltid saknas! Eller så flyttar jag granen helt sonika.

Seså, en trådlös en skulle funka fint hos mig… synd bara att de är så dyra, men jag får väl börja spara så har jag kanske en framåt 2015 eller nåt. Fiffigt iaf!

kommentarer
  1. Lisa skriver:

    Coolt! Men bara 10 ljus/set…det blir dyrt det. Vi har 40 lampor till granen. Får nog trassla med trådar ett tag till. Det hör ju till på nåt sätt. *s*

  2. Lena H. skriver:

    jag har dubbla uppsättningar julgransbelysningar och de är nästan nya, -40talet. Om du vill ha, 16 st ljus med stor nostlgikänsla och trassi sladdarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s