Värme

Publicerat: april 24, 2011 i Okategoriserade

Åh, härliga vårvärme, gud vad jag har försökt njuta och koppla av den här helgen. Koppla av har väl gått så där, som vanligt, men ändå ganska bra.

På påskafton odlade vi lite, brorsdottern och jag, mest hon förstås för det var i hennes fars trädgård vi anlade tre pallkragar/odlingslådor, och med inköpshjälp av jord och annat smått och gott, samt hälla-upp-jord-hjälp av fadern så fixade hon det mesta själv. Satte potatis, sådde morötter, gräslök, dill, purjolök, smultron och blommor. Vattna var mitt mission. Det var mysigt och det är inte utan att jag själv saknar en liten trädgård att påta i. Men jag har inte ens sått blommorna som jag köpt frö till, hit till min balkong… så en trädgård är väl inte att tänka på:-)

Kvällen tillbringades hos rara moster, fantastiskt god påskmat var det, många och fascinerande vackra fyrverkerier, och roligt spel på kvällskvisten. En mysig påsk i tjocka släktens sällskap, sånt gillar jag!

Min hälsa oroar mig lite faktiskt, dels är den bortdomnade sidan inte alls bättre, snarare i så fall lite sämre, jag känner mig trött och slut, glömsk och nästan lite förvirrad, lite asocial och får tvinga mig iväg på saker och ting, jag har ont i nacke och rygg… Men, så snart det blir vardag här ska jag ringa vårdcentralen och se om de kan ta emot mig….

Nu är det snart dags att kryp ner i sängen, voffsingen har redan gått och lagt sig, och maken är på jobbet… Så en sida i en god bok och sedan slocknar jag nog också, och imorgon är det dags att påbörja den hårda och långa arbetsveckan.

Jag skulle så gärna vilja lägga in lite bilder i min blogg, men det funkar ju som sagt inte så bra just nu, än så länge. Tänkte låna brorsdotterns dator och lösa det på något sätt, vi får väl se hur villig hon är att låna ut den till faster:-) Så, tills dess, text, text och åter text…

Annonser
kommentarer
  1. Elisannw skriver:

    Jag vet ju så väl att det inte alls är kul att inte må bra. DELAR av det Du har beskrivit in på mig, som tröthet, glömska och förvirring men vet (tror jag) vad det beror på.. När det gäller balkonglådor sa min mamma nyligen (kanske igår) att växter där kräver mycket vatten. Men visst är det annars härligt med blommor. Har ätit en del gott i helgen också./ Varmt har det ju varit, minst +22 grader./ KRYA PÅ DIG!

  2. Lisa skriver:

    Ja en varm och skön påsk har vi nog haft i hela landet!
    Hoppas att du fått tid hos din vårdcentral så du kan få klarhet i vad som händer med dig och din kropp. Jag hoppas verkligen att det inte är något allvarligt!!

    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s