Glad Påsk

Publicerat: april 22, 2011 i Okategoriserade

Långfredag idag, och jag är ledig tre hela dagar över helgen. Att maken jobbar är ju självklart, så har vi det…

En ljuvlig dag har det varit ute idag, och jag känner hur vårsolen har gett mitt ansikte lite färg. Jag har varit hos min bror och hans barn, Ralf har sprungit ute nästan hela dagen. Ikväll grillade vi lite gott och sen åkte jag hem. Mamma sover här i natt för min minsta bror är hemma och har gäster där, så hon håller sig därifrån. Bra det, för hon har tänkt att hjälpa mig att röja på balkongen imorgon, vilket verkligen behövs.

Det är synd bara att jag själv är så infernaliskt trött… jag sover massor, även om jag vaknar en hel del gånger på natten. Jag känner mig aldrig utvilad, jag tycker att jag glömmer mycket, svarar konstigt på saker och ting, har svårt att planera och få saker och ting gjorda. Jag orkar inte göra något, och det känns som om jag inte ens vill gå utanför dörren, för då måste jag möta folk gubevars och det till jag verkligen inte… Ont i kroppen har jag också på alla möjliga ställen, halva kroppen är domnad och även kroppen känns trött och sliten, inte bara själ och hjärta. Så håller det på!

Men jag ska sluta klaga nu genast, ta tag i det där och ringa vårdcentralen på tisdag och försöka reda ut vad det handlar om…

Påskafton kommer att firas hos kära mostera mi, och vi kanske till och med får lov att skjuta lite raketer. Fast jag får nog stanna inne med Raffe, han var inte så glad i raketerna på nyårsafton. Inte skräckslagen men lite rädd och sprang och gömde sig under sängen medan det höll på. Sen kom han fram och var lika glad som innan.

Resten av tiden ska jag ägna åt sol och vila.. så gott det går…

Glad påsk på er mina vänner!

Annonser
kommentarer
  1. Elisannw skriver:

    Jag är själv trött nästan jämt och glömmer också, och glömmer på ett konstigt sätt. Men tror nog att det delvis kan bero på medicinen faktiskt..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s