Bebisgos

Publicerat: april 13, 2011 i Okategoriserade

Igår var jag hos moster och hälsade på, kusin har ju kommit hem från Skottland med sina söta små barn. Eller Ella är ju inte så liten längre kanske men en alldeles ljuvligt sprallig liten unge och det tog inte många minuter innan hon kröp upp i mitt knä och gosade lite. Det var ändå i somras vi sågs sist, så det var ett tag sen.

Men lille Jamie var ju första gången jag träffade och han var en sådan liten sötnos, näpen och skrattade mycket. Han var lite ledsen, han var trött… men jag höll och snusade länge i hans tunna hår, han luktade så gott! Inga foton, trots tre kameror hade jag ingen som var funktionsduglig just då, men vi får väl hoppas vi ses igen innan de åker hem.

Det har varit möte på jobbet idag, och vi är då ett gäng kackliga kärringar måste jag säga, ibland blir jag så trött. Så nu är jag värd ett glas vin tror jag! Jag blev firad iaf, jag har ju ändå fyllt jämnt och fint:-) Ett par jättesöta örhängen och en bukett tulpaner fick vi. Tårta fick vi också men det berodde inte på mig utan på en kollega som fyllt 50. Passionsfruktsmousse, chokladmousse och en kanongod botten… Mycket mumsig!

image

Annonser
kommentarer
  1. Elisannw skriver:

    Gullig rubrik./ Fina örhängen också./ Visst är det typiskt detta med kameror./ Passionsfruktsmousse har jag faktiskt aldrig ätit, däremot jordgubbsmousse och chokladmousse.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s