Tomt?

Publicerat: april 8, 2011 i Okategoriserade

Hej och hå vad tiden går. Det är en vecka sen eller nåt jag bloggade ju…. har inget hänt, eller här jag inget intressant att diskutera? Ungefär så kanske, eller en del har väl hänt men inget jag ska dryfta på bloggen.

Jag jobbar mest tycker jag, och när jag är ledig är det ofta så mycket att jag inte hinner med att göra det jag vill, pyssla lite, skriva brev (som jag ligger aplångt efter med, sorry alla brevbekanta….), läsa och annat….

I helgen är jag ledig och det ska bli så skönt så ni anar inte. Solen skiner idag, så jag ska satsa på en lång promenad med vovven och mamma. Älsklingen jobbar kväll och jag ska senare vara chaufför till lillebror som är bjuden på fest. Men jag ska försöka hinna med att skriva ett par brev och mail ikväll tänkte jag.

Imorgon kanske jag ska hjälpa bror i skogen, motion och frisk luft skulle det bli, men jag kanske känner mig för lat och stannar hemma och slappar. Jag har liksom inte bestämt mig än:-)
Vi ska försöka oss på att grilla imorgon också om vädret tillåter. Vi är väldigt sena med det i år måste jag säga, förra brev grillade vi 9 februari….

Fick sms från bästa kusinen igår, på måndag kommer hon hem till Sverige med sina två små söta barn och för första gången får jag träffa nya bebisen. Det ska bli riktigt mysigt att träffa dem igen. Så nu har jag lite att se fram mot igen!!

Nu åter till jobbet efter lunch, men jag slutar redan halv två och det ska bli riktigt gott.

Ha en trevlig helg alla!

Annonser
kommentarer
  1. Elisannw skriver:

    Alla behöver något att se fram emot… Här är det ”som vanlgt trärstopp”. Men jag får snart en lista med brevvänner ute i världen i alla fall! Skall tydligen skickas från Australien idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s