Fredag kväll!

Publicerat: april 8, 2011 i Okategoriserade

Det blev bara till att köra bror till festen och inte hem, det var skönt, jag åkte hem och satte mig med ett glas rosévin i solen på balkongen. 16 grader varmt och alldeles underbart! Det gäller att passa på att njuta!

Mina domningar i handen har flyttat på sig, eller utökat sig. Nu känns det som om det domnar i hela min vänstra sida, från axeln och ner till höften ungefär. Det känns VÄLDIGT konstigt, och jag börjar bli både orolig och fundersam. Vad är det här?? Borrelia? MS? ALS? Alltså, google är väldigt bra ibland, men inte när man får konstiga symptom för då helt plötsligt hittar man sjukdomar som man inte visste fanns alls! Inte bra… Jag ger det över helgen, sen på måndag måste jag nog ringa till Vårdcentralen tror jag om det inte gett sig. Men så tänker jag, kanske det går över, kanske ringer jag för tidigt bla bla bla… Jag är SÅÅÅ trött på läkare, sjukdomar, olycksfall jada jada jada. Det har varit lite mycket sånt ett tag nu.

Jaha, vad är det på tv ikväll då? Inget som lockar mig så väldigt, utan det blir väl en zapparkväll, och så kan jag ju surfa och maila och sånt under tiden… Blir nog bra, en liten godisskål står här på bordet också, finemang!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s