Höstligt!

Publicerat: oktober 14, 2010 i Thoughts and feelings

Just nu ser det ut som om det blir en vacker höstdag ute! Jag är ledig idag, skönt skönt. Igår satt vi hela dagen med vårt ex-jobb, och jag vet inte men det känns som om vi inte kom någonstans. Det känns lite oroligt.

Men det är mycket som känns oroligt runt mig just nu, inte mitt privata liv, utan mer jobb och sånt.
Jag försöker låta bli att tänka på det så mycket, det är liksom utanför min kontroll, så att oroa mig för det innebär bara att jag går runt och mår dåligt av det.

Idag blir det ett litet besök hos mamma och bror, hos bror ska jag fotografera framstegen på hans hus, och hos mamma ska jag bara umgås lite. Kanske jag får till några fina höstfoton också om jag anstränger mig och orkar gå en bit. Det är så träligt att ha ont i benet, jag måste nog ta mig iväg till någon läkare och undersöka om det är ischias och om det går att göra något åt det. Dels blir jag på riktigt dåligt humör när jag går runt och har mer eller mindre ont hela tiden, och sedan blir jag så begränsad. Jag går kanske 100 meter sen har jag så ont att jag måste sätta mig. Hur går det med motionerandet då tror ni? Och hur långt får Ralf gå på promenad? Tur att han är liten och fortfarande kan springa runt, runt utan koppel så han får ur sitt spring i benen!
I eftermiddag bär det av till Raffe-paffes mor och syskon, han har ju bott hos oss i två veckor lite drygt nu, så jag tyckte det var dags att han fick åka dit och hälsa på. Eftersom vi inte har så många hundar i vår bekantskapskrets (utöver brorsans, men de är alldeles för stora just nu) så är det ju bra att han får komma dit och leka av sig och träna socialisering!

Jaha ja, det var min dag det! 🙂

Annonser
kommentarer
  1. Anne skriver:

    Det är såå roligt nä hundarna får springa av sig ordentligt. Jag har iof två så de springer av sig allt som oftast… Min uppfödare har 4 kineser och när de alla träffas, då kan man snacka om kines-race…=)

  2. Elisannw skriver:

    Låter jobbigt med ditt ben. Tror att jag kan ha haft ischias ”för längesen” – det gjorde väldigt ont, man blir verkligen ”låst och handikappad”./ Jag tycker ju om både dig och djur så hade jag bott närmare hade jag gärna gått ut med lilla vovven. Även om jag inte hittar i omgivningarna där får jag väl lite direktiv./ Krya på dig! Kramar från mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s